[social_board id="323" type="wall"]

Glazen wand op maat

Qbiq is uw complete partner, om welk type glazen wand het ook gaat. Als één van de grootste gespecialiseerde bedrijven op dit gebied, produceren wij zelf en verzorgen wij de montage. Wij leveren maatwerk zodat het eindresultaat er altijd super strak afgewerkt eruit ziet. We zijn uniek doordat we verschillende wandtypes en diktes kunnen combineren, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling.

Laat u adviseren

Wij streven naar tevreden gebruikers. Daarom is het belangrijk te weten dat wanneer een glazen wand onderdeel uitmaakt van uw project, er diverse ‘valkuilen’ bestaan die gedurende het project voor hoofdbrekens, serieuze problemen en ontevreden gebruikers kunnen zorgen. Laat u zich daarom altijd – voordat de plannen zijn goedgekeurd – door ons adviseren.

Nu advies inwinnen
Glazen wand kantoor

 

Glazen wand voorbeelden

 

Voor welke glazen wand of oplossing kiest u?

Om te bepalen of wij de glazen wand, de deur of het element dat u nodig heeft kunnen leveren, kunt u onze keuzehulp gebruiken of uiteraard contact met ons opnemen. Wanneer u graag prijzen wil weten, adviseren wij ook het formulier in te vullen. Prijzen zijn namelijk altijd maatwerk, maar maken graag een globale schatting voor u. Zorg er in ieder geval voor dat u ons advies tijdig inwint zodat wij kunnen helpen om valkuilen in het project te voorkomen.

Download keuzehulp
Glazen wand kiezen

Vraag nu meer informatie of advies

Naam(Vereist)

Productgids & keuzehulp

Bekijk de mogelijkheden, gebruik de keuzehulp en kies uw ideale product (PDF)

Download

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.