We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We... We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We created high quality glass walls that contributed to the design of the building and this specific area. The ‘Technohal’ is a beautiful, former process technology ... 0 Repin Likes
We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We... We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We created high quality glass walls that contributed to the design of the building and this specific area. The ‘Technohal’ is a beautiful, former process technology ... 0 Repin Likes
We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We... We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We created high quality glass walls that contributed to the design of the building and this specific area. The ‘Technohal’ is a beautiful, former process technology ... 0 Repin Likes
We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We... We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We created high quality glass walls that contributed to the design of the building and this specific area. The ‘Technohal’ is a beautiful, former process technology ... 0 Repin Likes
We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We... We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We created high quality glass walls that contributed to the design of the building and this specific area. The ‘Technohal’ is a beautiful, former process technology ... 0 Repin Likes
We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We... We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We created high quality glass walls that contributed to the design of the building and this specific area. The ‘Technohal’ is a beautiful, former process technology ... 0 Repin Likes
We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We... We achieved a beautiful result for our project at ‘Technohal’ of University of Twente. We created high quality glass walls that contributed to the design of the building and this specific area. The ‘Technohal’ is a beautiful, former process technology ... 0 Repin Likes
An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building... An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building creates an inspiring working atmosphere where knowledge exchange between Unilever, WUR, knowledge centers, startups and other companies is central. Thanks to the diverse innovative techniques ... 0 Repin Likes
An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building... An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building creates an inspiring working atmosphere where knowledge exchange between Unilever, WUR, knowledge centers, startups and other companies is central. Thanks to the diverse innovative techniques ... 0 Repin Likes
An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building... An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building creates an inspiring working atmosphere where knowledge exchange between Unilever, WUR, knowledge centers, startups and other companies is central. Thanks to the diverse innovative techniques ... 0 Repin Likes
An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building... An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building creates an inspiring working atmosphere where knowledge exchange between Unilever, WUR, knowledge centers, startups and other companies is central. Thanks to the diverse innovative techniques ... 0 Repin Likes
An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building... An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building creates an inspiring working atmosphere where knowledge exchange between Unilever, WUR, knowledge centers, startups and other companies is central. Thanks to the diverse innovative techniques ... 0 Repin Likes
An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building... An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building creates an inspiring working atmosphere where knowledge exchange between Unilever, WUR, knowledge centers, startups and other companies is central. Thanks to the diverse innovative techniques ... 1 Repin Likes
An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building... An extraordinary project in which Qbiq participated. The integration of different functions within one building creates an inspiring working atmosphere where knowledge exchange between Unilever, WUR, knowledge centers, startups and other companies is central. Thanks to the diverse innovative techniques ... 0 Repin Likes
0 Repin Likes
1 Repin Likes
0 Repin Likes
0 Repin Likes
0 Repin Likes
0 Repin Likes
0 Repin Likes
Raising the bar in the field of sustainability is something is a serious ambition for... Raising the bar in the field of sustainability is something is a serious ambition for Qbiq Wall Systems. We developed the innovative concept of 'barcode-glas' for our transparent walls. Made with remaining glass fronts from previous projects. With acoustic layered ... 0 Repin Likes
The interfaculty PULSE building at the campus of Delft University of Technology offers a space... The interfaculty PULSE building at the campus of Delft University of Technology offers a space for activating education. In the interior, a combination was sought of high tech & warm materials. Very refined finishes go hand in hand with installations ... 0 Repin Likes
The interfaculty PULSE building at the campus of Delft University of Technology offers a space... The interfaculty PULSE building at the campus of Delft University of Technology offers a space for activating education. In the interior, a combination was sought of high tech & warm materials. Very refined finishes go hand in hand with installations ... 0 Repin Likes
The interfaculty PULSE building at the campus of Delft University of Technology offers a space... The interfaculty PULSE building at the campus of Delft University of Technology offers a space for activating education. In the interior, a combination was sought of high tech & warm materials. Very refined finishes go hand in hand with installations ... 0 Repin Likes

Noticias

 
 
 

¡Los ganadores de los premios Architectenwebawards ya son conocidos!

 
08-11-2019
 
 
QbiQ Wall Systems apoya la iniciativa de Architectenweb de otorgar los premios anuales Architectenwebawards. La ceremonia tuvo lugar el 31 de octubre en Broeinest Ámsterdam. ¿Tiene curiosidad por conocer a los ganadores?

En QbiQ nos gusta desarrollar proyectos con y para arquitectos. Como socio, apoyamos de todo corazón a los premios Architectenwebawards. Fue una noche festiva e inspiradora. Felicitaciones a los orgullosos ganadores:

Arquitecto del año 2019
Happel Cornelisse Verhoeven Architecten

Edificio residencial del año 2019
Intense laagbouw Spijkerkwartier – Atelier Kempe Thill

Edificio de oficinas del año 2019
Triodos Bank Nederland – RAU

Edificio sanitario del año 2019
Zorghotel Domstate – diederendirrix architectuur & stedenbouw en Van Eijk & Van der Lubbe

Interior del año 2019
Interieur Museum De Lakenhal – Happel Cornelisse Verhoeven Architecten

Edificio público del año 2019
Restauración y ampliación del Museo De Lakenhal – Happel Cornelisse Verhoeven Architects y Julian Harrap Architects

Edificio escolar del año 2019
Atlas – Team V Architectuur

Dada nuestra exitosa cooperación, estamos particularmente orgullosos de este ganador. Mediante la aplicación cuidadosa de nuestras paredes transparentes y también cerradas en el diseño, la revolucionaria fachada permite que la luz del día penetre hasta el interior del edificio educativo.

Según el jurado, el Team V ha diseñado realmente un edificio educativo para el siglo XXI con la renovación total del edificio Atlas en el campus de la Universidad Técnica de Eindhoven, pero también se ha reforzado el edificio existente. El resultado no es un compromiso, sino una ganancia para todos. Esto comienza con la fachada de vidrio completamente renovada, en la que la estructura de la antigua fachada todavía puede ser vista sutilmente. Vea nuestro ejemplo Atlas aquí.

 
 
 

Deje sus datos aquí y reciba nuestro boletín 4 veces al año