[social_board id="323" type="wall"]
Nieuws
 
 
 

NIEUW! iQ Character Doors A-Z

 
01-04-2022
 
 

QbiQ presenteert een absoluut noviteit in de wereld van design en binnen architectuur: “de iQ  Charcter Doors”. Aluminium kaderkeuren in vrijwel elke mogelijke vorm. Standaard in het assortiment hebben we iQ Character Doors in de karakters A tot en met Z beschikbaar. De deuren zijn vervaardigd van een 40x80mm aluminium profiel KDEC-CH met centrale plaatsing van het glas.

A tot Z

Buiten alle letter van het alfabet is het me deze techniek ook mogelijk om deuren in de vorm van uw bedrijfslogo te produceren. Hiermee creëert u een spectaculaire blikvanger voor uw bezoeker.  Er zijn nauwelijks beperkingen.Informeer  naar de mogelijkheden.

 

 

Kozijn

De deuren worden middels drie roestvrijstalen scharnieren geplaatst in een eveneens aluminium kozijn van het type DK58-CH dat in aansluitende vorm word geleverd. Het kozijn is voorzien van nauwsluitende rubbers ter voorkoming van tocht en geluid transmissie.

Akoestisch gelaagd glas

De deuren zijn voorzien van gelamineerd glas met een dikte van 12.76mm. Dit glas bestaat uit twee lagen met daartussen een transparantie folie. Het voordeel van dit type glas is dat het in geval van breuk niet versplinterd in klein stukjes maar in het kozijn blijft zitten. Zijn er zware eisen ten aan zien van de geluid dan kan ook glas gemonteerd worden dat is voorzien van een akoestische folie. Dit glas isoleert geluid nog beter.

Kleur

Deur en kozijn kunnen worden voorzien van een Cradle to Cradle coating in elke gewenste RAL kleur. Eventueel in Fine Structure. Er is keuze uit vier verschillende deurkrukken met bijbehorende rozet allen leverbaar in roestvrij staal of zwart.

 

Meer informatie: rob.groen@qbiq.nl

 

Note: 1 april 2022

 

 
 
 

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.