Nieuws

Lizzy de Greef bemachtigt haar eerste ITF Singles titel!

28-06-2022

Systeemwanden specialist Qbiq, ondersteunt Lizzy de Greef in haar sport carrière. Afgelopen week speelde Lizzy de Greef, die 46e op wereldranglijst van de dames rolstoeltennis en 1e op de wereldranglijst van de junioren meisjes staat, een rolstoeltennistoernooi in Sardinië, Italië. Lizzy speelde op het Alghero Open 1 Futures. Dit is een ITF Futures Series.

De 1e twee rondes had ze een bye en hoefde ze niet te spelen. Daarna kwam ze uit tegen haar landgenote Jinte Bos (87e). Deze wedstrijd won Lizzy met 6-3 6-3. In de halve finale nam ze het op tegen Maayan Zikri (32e). Ook deze wedstrijd wist Lizzy te winnen met 6-2 6-4. De finale mocht ze spelen tegen Britta Wend (27e). Ook deze won Lizzy met 6-4 6-0. Dit is Lizzy haar eerste titel op senioren niveau in de single.

In de dubbel speelde Lizzy samen met haar landgenote Jinte Bos. De 1e ronde hadden ze een bye. Daarna speelde zij tegen 2 Italiaanse speelsters en wonnen ze met 6-0 6-1. De finale speelde Lizzy en Jinte tegen Maayan Zikri en Britta Wend. Deze wisten zij ook te winnen met 6-2 6-2.

Vandaag start het 2e toernooi in Sardinië! Succes Lizzy!

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.