[social_board id="323" type="wall"]

Scheidingswand kantoor

Bent u op zoek naar een scheidingswand voor uw kantoor, dan bent u bij QbiQ bij het juiste adres. QbiQ is een gespecialiseerd bedrijf met eigen ontwerp, productie en montage. We hebben minimalisme, transparantie, duurzaamheid en esthetiek hoog in het vaandel staan.

Strakke uitstraling

We leveren tal van scheidingswanden voor kantoren en gebouwen. Onze producten bestaan uit systeemwanden met glazen of gesloten secties. We kunnen de wanden voorzien van extra akoestische elementen tegen geluidshinder en voor privacy. Wij leveren ook veiligheidswanden voor brand- en  rookafscheiding en doorvalveilige wanden voor plaatsing aan een vide. Onze unieke range van kozijnen en deuren sluiten altijd strak aan op ieder type wand. Op deze manier zijn er geen ‘verspringingen’  en blijft een strakke uitstraling gewaarborgd.

Behalve scheidingswanden leveren wij ook verschillende balustrades van glas voor uiteenlopende toepassingen.

Wil je meer weten over de toepassingen en mogelijkheden van onze producten?

Een transprarante, strakke scheidingswand

 

Scheidingswand kantoor voorbeelden

 

Meedenken en meedoen

Luisteren naar de ontwerpers en architecten  met mooie ideeën. Dat doen we allemaal graag. QbiQ laat het daar niet bij en doet graag mee om die ideeën te verwezenlijken. We bekijken samen naar de mogelijkheden en als het moet ontwerpen we nieuwe profielen om het plan uitvoerbaar te maken.

Loop je met ideeën rond en wil je doorpakken? Praat eens met de gedreven mensen van QbiQ. Hoe fijn zou het zijn als je die ontwerpen eens tegen onze professionals aan kon houden? Klopt het wat je hebt bedacht? Of is er een nog betere oplossing? Heb je iets revolutionairs in je hoofd en wil je weten of het te realiseren is? Het iQ Atelier gaat graag de uitdaging aan. We nemen de rust om je ontwerp van alle kanten te bekijken, te visualiseren en helemaal door te rekenen.

Advies?

Wilt u advies over de oneindige mogelijkheden die wij hebben? Neem dan nu contact op via onderstaand formulier.

Vraag nu meer informatie of advies

Naam(Vereist)

Productgids & keuzehulp

Bekijk de mogelijkheden, gebruik de keuzehulp en kies uw ideale product (PDF)

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.