[social_board id="323" type="wall"]

Systeemwanden op maat

Een systeemwand moet flexibel, veelzijdig, effectief én heel erg mooi zijn. Dat hebben wij bij QbiQ heel goed begrepen door één systeem te creëren dat moeiteloos alle eisen en wensen aan kan; de QbiQ systeemwanden.

Het idee achter de systeemwanden

Je krijgt een gevoel van eenheid, rust en consistentie, wanneer de profielhoogtes hetzelfde zijn. Dit is nu precies het kenmerkende van de QbiQ systeemwanden: bij alle wanden en deuren heeft het profiel op de vloer en tegen het plafond een hoogte van slechts 33 mm. Deze ranke afwerking zorgt voor een maximale transparantie en een stijlvolle indruk.

Nu advies inwinnen

Voor elke toepassing een systeemwand

Systeemwanden worden om verschillende redenen toegepast. In rust en privacy kunnen werken is een belangrijke reden. QbiQ biedt hiervoor een brede range aan wanden en deuren ten behoeve van zowel geluidsisolatie, als geluidsabsorptie. Wanneer het gaat om visuele privacy dan hebben wij tevens uiteenlopende oplossingen. Wanneer daglicht is gewenst leveren we een wand of deur voorzien van glas. Wanneer een gedeelte van de systeemwand ondoorzichtig moet zijn, kunnen we tal van andere materialen leveren zoals gips, melamine, staal of ecologische materialen. Voor de gewenste privacy leveren we tevens prachtige privacy- of decoratieve folies.

Ook veiligheidseisen kunnen zorgen voor de keuze voor een bepaald type systeemwand. Wij bieden wanden met verschillende classificaties op het gebied van brand- en rookwerking. Voor vides en andere potentieel gevaarlijke plekken, bieden wij ultra sterke doorvalveilige wanden.

Vraag advies over uw toepassing

Verschillende typen combineren

Het komt dikwijls voor dat er in één project verschillende wandtypes worden gebruikt. Zo wordt enkel glas meestal toegepast tussen een corridor en kantoren. Tussen twee kantoren wordt echter meestal gekozen voor dubbelglas, ten behoeve van de geluidsisolatie. Het unieke van QbiQ is dat alle wanden ‘naadloos’ op elkaar aansluiten, en er esthetisch gezien één strak geheel ontstaat.

Oneindig veel keuze in kleur en stijl

QbiQ systeemwanden zijn opgebouwd uit aluminium profielen met glas- of gesloten panelen. De profielen zijn er in verschillende wanddiktes en in iedere RAL-kleur leverbaar. Ook leveren wij wanden in strakke industriële stijl, of een warme houtlook.


 

Systeemwanden - Voorbeelden

 

Voor welke systeemwand kiest u?

Om te bepalen welke systeemwand u voor welke toepassing of eis nodig heeft, kunt u onze keuzehulp gebruiken. Uiteraard kunt u bij al uw vragen contact met ons opnemen. Wanneer u graag prijzen wil weten, adviseren wij ook het formulier in te vullen. Prijzen zijn namelijk altijd maatwerk, maar maken graag een globale schatting voor u. Zorg er in ieder geval voor dat u ons advies tijdig inwint zodat wij kunnen helpen om valkuilen in het project te voorkomen.

Download keuzehulp
systeemwand kiezen

Vraag nu meer informatie of advies

Naam(Vereist)

Productgids & keuzehulp

Bekijk de mogelijkheden, gebruik de keuzehulp en kies uw ideale product (PDF)

Download

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.